Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs på jobbet sen natt riktig rockig musik i bakgrunden vad gör man? nån som har tändare?


ett bloss efteråt

Det var en dag efter veckans helvete
Jag hade för lite synd på mitt samvete
Så jag begav mig ut på jakt efter liv
Jag hade nog egentligen inga alternativ
Så jag tog mig in till staden, en märklig krog
Och där sökte jag dig som precis som jag sökte älskog

Det jag vill ha kanske är som en dröm ack så våt
Jag vill ha en vacker kvinna på rygg och ett bloss efteråt

Där dansade de, vilken härlig syn
Jag tror att jag kunde ta ner stjärnor från skyn
Musiken var hög, känslan var påtaglig och jag vaknade
Där dansade hon, och jag insåg genast vad jag saknade
Hon rörde sig på ett sätt som jag aldrig sett förut
Jag följde hennes steg och bad att musiken aldrig skulle ta slut

Jag kom hit i kväll för att höra en och annan låt
Och sen för att förföra en kvinna och få ett bloss efteråt

Vi kunde riva det här stället, vi kunde äga det
Vi kunde göra både och, jag ville att vi två skulle bli ett
Jag letade upp et instrument i musiken och följde dess toner
Vi möttes där ute i dansen och vi trängde in i varandras zoner
Du hade sett mig det visste jag, du fortsatte att se på mig
Jag tyckte det var fördelaktigt, jag ville ha dig

Jag har en känsla, som en musik som gör att jag går åt
Jag vill ha dig på rygg kvinna och så ett bloss efteråt

Vi slet oss ut ur det där stället och hamnade i en natt
Musiken följde oss hem, och jag fann en möjlighet i ditt skratt
Jag förstod att om jag spelade mina kort rätt så kunde det gå
Vi skulle ta oss hem till dig där vi var ensamma bara vi två
Vi kastade allt det där som vi predikade om dagen över bord
Vi beslöt oss för att låta det ske, vi skulle inte slösa med ord

Det är själen det handlar om, musik kan göra mig kåt
Och då vill jag ha dig kvinna på rygg och ett bloss efteråt

Vi hamnade där i soffan, vi småpratade mest för att det hör till
Vi pratade om alt möjligt, fast konversationen stod still
Vi närmade oss i soffan, och jag tänkte äntligen
Varför pratade vi nu? Vi kunde prata nästa dag egentligen
Men så kysste jag dig, du höll mig tätt intill dig
Viskande berättade vad jag bar för längtan inom mig

Vad säger du kvinna, lusta är mitt uppsåt
Jag vill ha dig på rygg och ett bloss efteråt




Fri vers av PPQ
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-04-14 20:58



Bookmark and Share


  volatile
gillar den här som fan.. du skriver bra.

"Det är själen det handlar om, musik kan göra mig kåt"

- Yeah!
2006-04-21

  Samsana
Vill inte ha dig i mig och ett bloss efteråt
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ