Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

535 (måndag) – programspråket Ba+ fungerar. Tydligen. {////}

Ba+ är ett [1] kvartalt programspråk. Ett [1] kvartalt programspråk [then… howdy] använder mer än en [1] tråd. Klockan 23.01 (nu) är. Enligt datorn.

Ba+ är ett [1] kvartalt programspråk. Nu är (tydligen) klockan 23.02 – wow? Enligt manualen. Författaren fortsätter. På följande vis. 

Ba+ är ett [1] kvartalt programspråk. 23.03 är [tydligen] vad klockan (nu) är. Författaren fortsätter.

Ba+ är ett [1] kvartalt programspråk. 23.05 – långpaus. Författaren är {tydligen} trött.
En aning. 2015420 [Må] är en (rimligt) formell datering? Också en [ett… 1] fråga. Enligt författaren. 
 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tjatigt värre. Enligt: författaren.
 
@ är info. Rimligen. Utsagan före denna (utsaga) är 1 [ett… en] {enda} objekt.
 
 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 CMYK – ett [1] objekt i en (formell) matrix.

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 150 gånger
Publicerad 2015-04-20 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed