Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kommer

Jag står mitt i
ett solsken
Som smeker allt
i sin väg.
Jag flyger längst vindbyarna
som tar mig överallt och hem.
Jag surfar på molnbyar
och ser våren komma närmare.
Snön backar och sjunker ihop
och jag nuddar gräsfläckar igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-04-21 18:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-04-27

  Sommarina VIP
Sådan ljuvlig känsla
2015-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...så gott...
2015-04-25

  anits VIP
En underbar positiv text blir glad av denna!
2015-04-25

    ej medlem längre
Vad härligt ... barmark under skor börjar synas!
2015-04-22

  Eva Helene VIP
Befriande skönt! Blir glad av denna.
2015-04-22

    Dan Myrbeck
Låter härligt!
2015-04-22

  Lars Hedlin
Nice! Gillart!
2015-04-22

  Ljusletaren
Ljuvligt skaldat /kram
2015-04-22

  louisegirl
Underbart!
2015-04-22

  Gunnel Eriksson VIP
Fågel- eller änglagestalt?
Kanske författarjaget flyger
luftballong. Härlig våröversikt.

2015-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Härliga vårkänslor!
2015-04-22

  Angel of love
Underbar hyllning om den fina årstiden vi har nu.
2015-04-22

  P-E-H
En härlig hyllning till våren! Gillas mycket.
2015-04-21

  Chawa VIP
En riktigt glädjefylld dikt våren till ära!
2015-04-21

    ej medlem längre
Vårkänslor spirar bland dina fina ord..
2015-04-21

    ej medlem längre
Som en jublande hyllning till naturen och till våren! Älskar dina ord.

2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP