Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blaha,blaha


en skildring av nutiden

en framtid som är nu
sitter i ett lunchrum

där det slår mig
dåtiden är långt borta
det gamla är ett unikum
nutiden är det som finns

i teknikens under
ögon som stirrar
fingrar som rör
vid telefonens skärm

det borde vara
ett sorl av ljud
av människor runtomkring

men det är alldeles tyst

tills en telefon ringer....

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-21 20:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra skildring av hur det är nu... man saknar verkligen den nära kommunikationen...
2015-04-25

  Sofhia Wirström
bra förmedlat
hur det tyvärr ser ut idag
alla är upptagna
med tekniken
saknar detta med samtal
istället för tekniken
2015-04-23

    AA VIP
Väl fångat om samtiden. Vi lever i en märklig tid. Tekniken styr oss...
2015-04-21

    ej medlem längre
Visst har det blivit en opersonlig och konstig tid. Folk har inte tid att leva, bara jobba och sova...
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP