Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykets grå slott

Se sinnet som smider en kedja
från fruktans helvetiska smedja.
Fånge och vakt, du spelar de båda.
Famlar i hatets eldande låga.

Dagar ska gå, du väntar på tiden.
Anfall, försvar vem vinner så striden?
Kaptenen dröjer, och missmod är sått.
Vem tar befälet, på psykets grå slott?

Sagospel, du spelar din dröm väl.
Luftar din solkiga, instängda själ.
Men var är kapten? Vem tar beslut?
Vi närmar oss spelets sista minut.

Telefonen tycks ringa,
Skärmen är tänd.
Du måste dig tvinga,
Leva igen.
...




Bunden vers (Rim) av Byronis Shell
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-22 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Byronis Shell