Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärteslagen

Hjärtelsag på hjärteslag
du vrider om mitt sanna jag
till ingenting i hjärtat gror

till ingenting inom mig bor
jag undrar vad du vet om mig
jag undrar hur du klarar dig

nu när jag inte finns




Bunden vers av Bellablue
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellablue
Bellablue