Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort men intensiv känsla som kan uppkomma när min sjukdom är som jobbigast. Uppkommer lika snabbt som den försvinner igen.


... .

Hur skulle jag tänka hur skulle jag göra
när ingen i världen min tanke vill höra?
Min trygghet är borta, med vinden den for
dit ingenting levande någonsin bor.

Och styrkan i handen, i ryggen, i tanken
förtvinat och ingenting längre finns kvar.
I detta med livet jag nu vill ge fanken
och lämnar nu allting i livet som var ... .




Bunden vers (Rim) av Bellablue
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellablue
Bellablue