Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bland ..

Mitt bland snödrivor
som sakta smälter.
Skymtar en blombänk
där det sakta börjar spira vårlökar.
Värmen vid husväggen
är skyddad och gynnar livskraften.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-24 20:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2015-04-25

  anits VIP
Så fint skaldat om den begynnande våren!
2015-04-25

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning, får bilden
framför mig.
2015-04-25

  louisegirl
Så livsbejakande och fint
2015-04-24

    ej medlem längre
Vilken underbar tavla du målar upp.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP