Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga

Fånga mig
när jag faller.
Genom skikt
av känslor.
Locka tanken tillbaka
dit där kärleken och skrattet bor.
Fånga mina ögon
och trösta dem med din värme.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-24 20:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Väldigt bra skriftat/ kram
2015-05-04

  Eva Helene VIP
Mjukt och fint!
2015-04-29

    ej medlem längre
En varm och fin önskan.
2015-04-25

  Lars Hedlin
Vaggas i orden fint!
2015-04-25

  anits VIP
Så fint och trösterikt skaldat!
2015-04-25

  Sommarina VIP
så vackert skrivet om tröst
2015-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlad önskan om kärlekens värme och glädje när det krisar!
2015-04-24

  P-E-H
Känslig och fin vädjan...
2015-04-24

    ej medlem längre
En varm och vacker kärleksbön.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP