Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Kattdistans

Katten
skrattade
på sig

när den
fick syn
på sig själv
i spegeln

det var
den mest
tillgjorda
katta
hon nånsin
skådat

liksom
hunden
skällde
indignerat
på ekot
av sitt eget
skall

medan
ormen
bet sig 
i svansen
uppriktigt
förvånad
över
smärtan

människan
däremot
tuggade
på resterna
av sin
förlorade
självdistans




Fri vers av Petter Wingren
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-25 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren