Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Idag finns inte denna dag...

bara att stilla försöka andas....och hoppas att inte få dö ensam...




Fri vers av Hans Christian
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-25 20:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bara fortsätt andas, o det lär ej ske!
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian