Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I flödet av längtor och ordens kraft.


Men mötet och skrattet och allt däremellan

 

 

Som om det vore

i mötet, jag ser leendet mellan dig och mig

händerna som fjärilar, vingslagen som en lätt beröring

Metalldoftande ljud/ädelstensgrön

Du sa; Älska mig nu och aldrig

Jag sa; Välj

Förövrigt mer eller någonsin, mellan ryggdunkande ord och valet

var ditt.

Mitt fortsatte klättrande över sårskorpor till teet, när dimmorna lättade

möttes vi av frågor av jord är du kommen, men det var inte som förr...ändå.

Vi trodde verkligen, svaret stannade mellan väggen och det sovande samvetet

[Törs du mäta sorgen?]

När skrattet aldrig ville ta slut, skar vi sönder senor, starka som stålsatta ord genom tunneln av strupsång.

Hör du? Sa du

Men utanför låg snön stilla, mellan hettan av din andedräkt fanns ingenting mer

än en oönskad läggning. Hudkyssar var tillåtet enbart för invigda.

Kroppsöppningar fyllda med/ sång från stenade, en häxjakt på blödande

hjärtan

Magnolians oskuld och kronbladen, ingenstans fanns förlåt 

 

- Ta mig tillbaka, snälla 

- Snällt tillbaka, nej

 

Tvekar alltid när drömmen börjar om. Får vi tro på den?

Svindlande höjder av skräck, du är den som väntar. Jag är den som smeker insidan. Följaktligen är mina händer,skapta ur 

Tunna, skira slöjor. Vinden när vågorna bär vitryggarnas längtan

Kan någon höra våra hjärtan,bultande av tid

en neongrön kurva, tickandet och hävande bröstkorgar. På utandningen

skulle våra läppar mötas av fingerblommande ängar. Om, om,om igen och vi skrattade och skrattade

Som om det vore i mötet vi älskade varann

 




Fri vers (Prosapoesi) av Kozo
Läst 264 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-26 00:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken vacker text, magiska uttryck!
2015-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert och berörande diktat i fin språklig form.
2015-04-26

    ej medlem längre
rykande te
och en kommande
-stjärna+

2015-04-26

  i af apa
"kan någon höra våra hjärtan, bultande av tid

en neongrön kurva, tickande och hävande bröstkorgar. På utandningen"
...

där är det så otroligt fint, i en säregen
röst...
2015-04-26

  Ponkla
Fantastiskt bra skrivet!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo