Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Vänd om

Vänd
dig om

se
från andra
hållet

vänd
bilden

håll
porträttet
uppochner

vänd
på livet

utgå
från
döden

se då

se då
hur skuggorna
tar ut
varann




Fri vers av Petter Wingren
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-26 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren