Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville inte

När tanken vill ett,
men kroppen något annat

blir det inget framträdande.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-26 17:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh...det där känner jag igen...
tänkvärda ord...
2015-04-30

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-04-28

  Lars Hedlin
JA den känslan infinner sig ibland....
2015-04-27

  anits VIP
Så sant det gäller att lyssna på kroppen!
2015-04-27

  Ingrid Trolle
Det ena du vill.
Det andra du måste.
Kroppen vinner oftast
men är Viljan den starkaste
drivkraften för ett liv.
2015-04-27

  Chawa VIP
Just så är det. Följsamheten måste finnas där. Fin tänkvärd liten text!
2015-04-26

  Bo Himmelsbåge
Så sant som det är sagt!
Parhästarna måste vara sampelta!
2015-04-26

  M M Mannheim VIP
.......men poesi blir det......
2015-04-26

    ej medlem längre
Kroppen är nog den starkare parten, oftast...
2015-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
Bara att konstatera.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP