Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/gränslösheter.....


KÄRLEK - utan klocka






















kärleken


har inget







med varken klockan




eller tiden



att göra:






den finns där




överallt





hela tiden




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 303 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-04-27 14:07



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ja, ett sådant fundament känns tryggt!
2015-04-28

  Popangelov VIP
Ja. Kärlek är närvaro, och det har absolut inget med tid att göra... Bra!
2015-04-28

    Tea Alex
Jamen, precis! Precis så. Kärleken är vacker, gåtfull och jättejobbig. Samtidigt.
2015-04-28

  Teresia Ridell
Ja den ser inte heller klass, avstånd och annat "oväsentligt"..nej den tar sig stark fram genom, över, under.

Fint !
2015-04-28

  Mats Edin VIP
Alltid sant!
2015-04-28

  Ingrid Trolle
Ja, som tur är
så finns kärleken
såsom en evig
tillgång för mänskligheten
2015-04-27

    ej medlem längre
Det är väl därför vi aldrig blir "färdiga" med kärleken.
2015-04-27

  Fredrik P. VIP

Kärleken och gud är våra mest mångtydiga begrepp som kanske
kan uttryckas bäst med hjälp av
poesin och övrig konst. Hoppet
står till begreppens möjliga
närvaro i vår tid!
2015-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
Kärleken är både tidlös och gränslös.
2015-04-27

  Maj-Lis VIP
Absolut är det så
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden