Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Dövöra

Allting
har sitt ljud

varje ljud
sitt öra

varje öra
sin lyssnare

lyssnaren
sitt motstånd

varje motstånd
en vilja

varje vilja
en motvilja

motviljan
sin energi

energin
sin trötthet 

varje trötthet
sin kudde

var kudde
sin kind

var kind
sitt öra

vart öra
sitt dövöra

vart dövöra
sin dröm

var dröm
sin sömn

sin sömn

sin sömn




Fri vers av Petter Wingren
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-28 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren