Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morgon

Morgonen vaknar upp
solstrålarn letar sig fram ur dimslöjorna

Mina steg vill till havet
känna sältan i ett bad av vågor
lekande, svårfångade och vattriga.

Nattens dagg vilar glänsande i vegetationen
Två änder lyfter till någonstans

Horrisonten i ögonhöjd
skär blicken till här och bortom.

Min nyfikenhet är noll
vill inte veta..bortom

Vill för en kort stund
bara vara i mitt eget här och nu.

Snart är förtrollningen bruten
Skrakarna väsnas, en lätt bris
sveper över stranden.

Dagen är på väg.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-28 11:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint om din morgon skriver du här!
2015-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Skön stund du ger oss här...mycket vackert...
2015-04-30

  Ingrid Trolle
En fin naturskildring
i morgonens ljus som
bådar en vacker dag
2015-04-28

  Lars Hedlin
Skrivit med en fin inre känsla!
2015-04-28

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fin naturskildring
Ett ögonblick att minnas
2015-04-28

  Bibbi VIP
Starkt.
2015-04-28

  M M Mannheim VIP
Ja och en underbar dag det syns! Men även en mulen dag har sin charm.
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP