Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodin.

Lyssnar efter melodin
...den har tystnat.
Vill hitta den åter
-så tyst och tomt.
Sluter ögonen
tänker tonerna.
Förnimmer innebörden
och då hör jag klangerna.
Först alldeles svagt
sen ökar den i styrka.
Ljuder över vidderna
i takt med mitt hjärta.
Som en tacksägelse
som åter hittar hem.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-04-28 21:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat!
2015-05-07

  Ljusletaren
Du var med dig själv i ensamheten och hittade klangen igen ... bra ordat om det/ kram
2015-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...skön känsla...
2015-04-30

  P-E-H
Lysande, vackert... väl valda ord som skänker ens kön känsla att läsa.
2015-04-29

    ej medlem längre
Jättefin..
2015-04-29

  Yrre VIP
Ååå så fint!
2015-04-29

  Eva Helene VIP
Så vackert detta!
2015-04-29

    Dan Myrbeck
Ja, mycket finns inom en,
väntande på att lockas
fram.
2015-04-29

    ej medlem längre
Det skimrar om dina ord. Så vackert.
2015-04-29

  Lars Hedlin
Mycket vackert!
2015-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Tänker på livets glada melodi som tystnat men kommit tillbaka!
Min tolkning.
2015-04-29

  Gunnel Eriksson VIP
Formuleringen "ljuder över vidderna"
är mycket vacker. Fin dikt.
2015-04-29

  Angel of love
Väldigt fin.
2015-04-29

  kerstin skriver VIP
som en bön för stilla nattro, jag tycker om den här, den ger mig vila i orden allena. och det räcker så fint så just ikväll
2015-04-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
Gillar!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP