Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling #15



Det var inte så länge sen jag pratade med honom i spegeln men det känns som att det är dags för jag ville ha lite svar. Så jag frågade direkt.
- Var det så här du ville ha det?
- Var det så här jag ville ha vad?
- Att det sker gradvis, tyst i det fördolda, parallellt med nuet?
- Gradvis, parallellt med nuet? Nä, nu blir jag orolig, har du börjat tappa greppet igen?
-Jag har aldrig tappat greppet
- Haha, nejdå, inte alls. Jag är glad att du är tillbaka.
- Ja, ja, det är sånt som händer.
- Nej, "sånt" får inte hända, det gick bra den här gången men det betyder inte att det blir så nästa gång.
- Det blir ingen nästa gång
- Det hoppas jag verkligen men det vet man aldrig
- Nä men då får vi ta det då, var det nåt mer du ville?
- Det var du som frågade om det var så här jag ville ha det
- Ja, och svaret är?
- Ja, det är så här jag ville ha dig, om det är det du menar
- Du får tolka det som du vill
- Men sluta nu, det finns inget att "tolka"
- Jo, det finns det
- Åh, du är hopplös
- Nej, det är du som är det




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-29 09:26



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
ja, det är svårt att vara objektiv men det blir något lättare om man delar upp sig i två.
2015-04-30

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Väldigt klokt att kunna bistå sig själv som samtalsterapeut med sig själv.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP