Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
!!!!!!!!!!!!!!


T Y R A N N

























hon var en



elak tyrann







han också








det är inte alltid





som lika barn





leka bäst




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-29 23:12



Bookmark and Share


    Tea Alex
Nej, ibland blir relationer för destruktiva.
2015-05-01

    Lena Söderkvist VIP
Precis så är det med mina katter. Jobbigt om grannarna ovanför är likadana...
2015-04-30

  Fredrik P. VIP

Homogami-teorin har sina brister
men är nog den som ändå vinner
i längden.
2015-04-30

  Ingrid Trolle
Att två snälla och beskedliga
personer inte kan leva tillsammans
har jag hört
Att ett förhållande där en är
förövare går inte heller
Men jag har aldrig hört att
två tyranner försöker sig på
ett sådant äventyr.
Det kan aldrig gå.
2015-04-30

    ej medlem längre
tankeställare :)
2015-04-30

    ej medlem längre
Två förövare och två offer? Nej det verkar inte vara något att satsa på. Din text tar upp något som jag inte sett tidigare.

2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden