Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmant öde!

Igår, var du den som grät först av rädslan att om vi ska skiljas en dag..
Idag, har du självmant lagt dina händer för evig i någon annans..

Så ironisk om hur saker och ting förändras på sina egna vilkor!!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 150 gånger
Publicerad 2015-04-30 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS