Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKANDE

 

Så nära

långt borta

 

ropar kärlek

till älskande

 

över kala klippor

vågors tysta sorl

 

sträcks händer

över stjärnor

 

tänds månljus

att lysa vägen

 

över trädens

vajande toppar

 

fuktig mossa

och blommande äng

 

till ansikten speglade

i otyglad lust

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 661 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-02 18:02



Bookmark and Share


  ULJO
Så vackert
2015-05-05

  P-E-H
Underbart vackert!
2015-05-04

  Valter Örn VIP
Som i en dröm målar du upp ett konstverk över kärlekens känslor!
2015-05-04

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2015-05-03

  KattenKin VIP
Kärlekens hav... Vackert!
2015-05-03

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2015-05-03

    ej medlem längre
Sensuella vackra rader..
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP