Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av pappa, och andra före honom...


Till minne

Visst är det tungt att någon mista,
när senaste gången blev den sista.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 533 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-30 17:06



Bookmark and Share


  Sunlight
Ja, det är svårt och tungt...
2015-05-01

  walborg
Minnena stannar upp och accentuerar det som är viktigt
2015-04-30

  anits VIP
Visst är det tungt att mista någon
man älskat!
2015-04-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns...
2015-04-30

  Eva Langrath VIP
Berörs av den stark, du ger ord för en känslan som jag delar med dig. Igår tog vi ett sista farväl av vår far.
2015-04-30

  Maj-Lis VIP
Mycke svårt...även jag sitter med sorgen
2015-04-30

  Annie b'larsson VIP
Vilken fin bild..visst är det tungt.
2015-04-30

    ej medlem längre
Ja det är svårt att mista dem man älskat så högt.

2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)