Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(multatumis....)


K O M P O S T .






















Älskade vän,




hur ofta har jag inte hört



om hur mycket Du älskar livet,




hur djupt vår natur - därute


är en del av just Din natur,


och sagt just tvärtom


är bevisningen solklar.





kretsloppens krafter



Du hyllar deras mäktighet,



Du gråter om våren,





Du gråter på kyrkogården







Min Älskade Vän




varför vill aldrig Du




vegan



naturist


djurvän



MÄNNISKORÄTTSKÄMPE





just Du






varför kan och vill Du aldrig




se Döden som en BARNMORSKA



och KYRKOGÅRDEN





som en KOMPOST?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 434 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-30 17:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Kom post?
Ja här kom brev!
Din text blev som
ett gott drev som
väl i vårt väsen rev!
2015-05-05

  Mats Edin VIP
Vackert
2015-05-05

  Ingrid Trolle
En mycket stark
berörande text
som bjuder till
eftertanke.
Barnmorskan
Kyrkogården
Komposten
Svindlande!
2015-05-05

  Yrre VIP
j, blev så berörd av denna texten, här Kyreus slog du hammarn på spiken och då bortser jag från veganer, tänker endast på slutraden, så så väldigt bra!!!
2015-05-01

    Tea Alex
Spännande.
2015-05-01

  Gunwale VIP
Det handlar väl om att våga pröva tanken på "det där andra" (som barnmorskan hjälper oss att födas till). Att inte "bara" älska-lida-älska-lida...


2015-05-01

    ej medlem längre
Här vänder du på invanda uppfattningar. Skakar om begrepp. Inte helt lätt att se det som i texten.
2015-05-01

  Anders Nordlander VIP
nydanande text
2015-05-01

    Lena Söderkvist VIP
Så sant. Döden ger liv. Vi är alla del i ett kretslopp. Fint skrivet.
2015-04-30

  Fredrik P. VIP

Kremering ligger inte för mig
utan låt maskarna göra sitt jobb.
2015-04-30

  Maj-Lis VIP
Just nu ...är jag nog int mogen för att se varesej barnmorskan eller komosten
2015-04-30

  Gunwale VIP
Jag vet bara att om ens barn gått till "komposten", blir båda sätten att se (barnorska/utplånare) starkare än någonsin. Samtidigt.
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden