Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårregn




En droppe vatten
Rymmer hela livets blom
Ett universum



© bild och text Birgitta Englund Dimitrova 2015




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-30 19:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bild och text - gillas !
2015-05-13

  Fredrik P. VIP

Underbar haiku som fångar
in mikro- och makrokosmos!
2015-05-12

    ej medlem längre
Denna var bra!
2015-05-02

  Per Rydberg
Fullkomligt underbar i sin enkelhet och sina svindlande perspekiv! En språklig pärla värd att bokmärkas.
2015-05-01

  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2015-05-01

  Teresia Ridell
Jättefint !
2015-04-30

  Onomatoprofet VIP
mycket fin haiku!
2015-04-30

  Per "Läsaren" Sörqvist
en dallrande droppe
speglar Tellus
förenat med liv
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP