Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hahaha som en gås

Hahaha jag är som en gås
Vad som än kastas åt mitt håll rinner av
Om det ens kommer så långt

Hahaha jag är som Stålmannen 
I en värld utan kryptonit
Vad som än kastas åt mitt håll studsar bort

Hahaha jag har all styrka jag behöver
Den finns inombords, djupt ner
Ibland så svår att nå förstås

När jag väl får fatt i den 
Blir jag som en gås hahaha




Fri vers av Claes Torstensson
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-01 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skojfrisk morgon, en bra början på dagen:)
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Claes Torstensson