Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter leva, trots att pappa inte längre gör det...


Jenka

Minnena dansar jenka

Hoppar bakåt och framåt

 

Landar ständigt
på röda rutor

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 523 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-01 11:51



Bookmark and Share


  walborg
Underbart levande iakttagelse hur man bearbetar och sorterar och kondenserar de viktigaste minnena
2015-05-01

    ADI Nehlin
fyndig och berörande
2015-05-01

    ej medlem längre
Det är en svår tid när ens föräldrar lämnar och alla tankar och minnen kommer.
Det måste få ha sin tid med sorgen, det blir aldrig som det har varit igen och det tar tid att försöka ta till sig det.
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)