Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden tillbaka


Vi bör inte lägga in backen för ofta.
Eftersom vi då har dålig sikt framåt.

Vi kan ändå inte skruva tiden tillbaka.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-02 11:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant!
Bra skaldat!
2015-06-26

  Ingrid Trolle
Så rätt så.
Sagda ord går
att ångra med
aldrig att återtaga
2015-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Nä, det går inte, även om man ibland skulle vilja...
2015-05-02

  Fem hjärtan VIP
Så sant det..!
2015-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2015-05-02

  Lars Hedlin
bra och sant!
2015-05-02

    ej medlem längre
Så sant! Vi får se framåt med tillförsikt istället.
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP