Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeln min och jag.

Morgon men redan ljust och fullt av fåglars ljud
cykeln min som står och stampar, tyst och lite sur.
Snart vi rinner så lätt och ledigt längs vägen fram
vi är nog vänner nu cyckeln min och jag, vi är du.
Vägrar cykla på ackord, nu när allt är stämt i dur.




Bunden vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-03 11:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
T ur i tur
U r den en skur
R en skär dur!
2015-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så härligt nu när man kan ta sej en cykeltur...bra för både kroppen och sinnet...
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP