Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medelklassångest;-)


Vi blir vad vi får

Det fanns plastpåsar i trädgrenarna som vajade för vinden. Det fanns politisk korrekthet och åsiktskorridorer och en tjej som hette Annie Lööf. Det fanns Hammarby sjöstad, Waterfront och blekta tandrader. Det fanns 40- talister som grillade på sina skärgårdsöar och tyckte andra var idioter. Det fanns kurser i stresshantering också. Det fanns sura miner, knuffar och en Lena Andersson man kallade geni. Det fanns blanketter för att mäta det mesta.

Det gjorde min hjärna lika oinspirerad som den här texten-




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-07 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP