Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22.07


Fortfarande...

Fortfarande är
kvällen blå.
Lite skymning
men ändå nästan ljust.
Våren trollar
och känns väldigt närvarande..
-Just nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-03 22:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skaldat!
2015-05-07

    ej medlem längre
Ja visst är det härligt när våren trollar:)
2015-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ljusa mornar och ljusa kvällar...så gott att njuta av...
2015-05-04

  P-E-H
Tiden stannar ibland och man ser våren i dess fulla prakt! Fint diktat.
2015-05-04

    ej medlem längre
Det ligger förtrollning i dina ord.
2015-05-04

  Lars Hedlin
Härligt!
2015-05-04

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken vacker kvällsreflektion
när många (bl a jag) klagar på
kylan.
2015-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackert med dina ord!
2015-05-04

  Chawa VIP
Tack o lov för denna magiska årstid... Fint fångat i ett nu!
2015-05-03

    ej medlem längre
Samma här, snyggt fångar du ögonblicket..
2015-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP