Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den mörka kärlekens lord...en av texterna...säger inget mer*L*


Samtal

Kom till mig, vi möts så kan vi prata
Vi kan aldrig mer älska, men måste vi hata
Vi delade så mycket, kan vi inte minnas det
Måste vi förstöra det som en gång kändes rätt
Det är historia, men måste minnena förstöras
Måste alla röster tystna så de inte kan höras

Det var ju onekligen en del av bådas liv
Vi måste prata, det måste finnas andra alternativ
För jag vill inte att det ska vara så här
Jag finn här, jag vill prata du bestämmer när
Jag vill bara att du ska veta det, det är upp till dig
Men om du känner för det, tveka inte att prata med mig

Vi kan gå vidare, men kanske på ett annat sätt
Jag vet att det gör ont, det här inte så lätt
Men vi måste försöka för allas skull
Kom och möt mig nästa natt som månen är full
Kanske det finns något nytt som vi kan dela
Något som hjälper till att hela
Om inte annat fina minnen, det är inte så illa
Kom till mig och jag ska närma mig stilla




Fri vers av PPQ
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-09-08 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ