Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jAg viLL

men vill inte
men vill
mmmmmmm
jaha....
vill ha
men vill inte känna
bli hindrad för det är vad som händer då eller
vill känna men vill inte missa något som jag kunde känna istället för känner man får man skyldigheter sa någon en gång i tonåren och då är det väl så
fri vilja
vad är det
att man kan välja bort för att man vill är väl knappast en skyldighet fast ändå
samvete å sånt jobbigt
någon som tycker om att man lever
finns
är som man är
vill man ju ha
och inte
fast det fungerar sällan om ens någon gång
är kakan slut så är den lixom
då måste man ju baka en ny
med alla jävligheter som behövs
och oftast lite till eftersom man blivit kräsen dessutom
fiiinnnsmakare
vill ha men inte
äta upp och behålla
ja ja
baka du på
jag är ingen bagare och kommer troligen aldrig
bli




Fri vers av kråkan VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 00:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra dikt med stark undran och ton!
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP