Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig?!

Jag hatar din närvaro
Men kan man verkligen hata
Kan man verkligen hata sig själv
Hur mycket jag än slingrar mig
Visar du ditt ansikte för mig
Du är en del av mig
Lika mycket som min kropp
som min själ

Kanske skulle vi bli vänner
Istället för att trätas
Du för ett budskap med dig
Som jag har svårt att fånga
Men blir vi vänner
Kan jag kanske förstå
Att du vill mig intet ont

Jag vill bara fly dig
När jag borde omfamna dig
Min känsla av hat
Förbyts mot kärlek
När vi omfamnas
Kanske jag kan lära mig
Till slut
Du vill mig bara väl
Du är en del av mig

Låt oss nu bli vänner
Låt mig omfamna dig
Broder
Syster
Vän
Kära ångest
Kom till mig
Låt mig sluta hata
Låt mig förstå
Kom min kära ångest

Min varma famn
Väntar på dig




Fri vers av Claes Torstensson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 12:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fångat, ångest är en kamp som går att förstå sig på, men det tar tid,
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Claes Torstensson