Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräckens idyll

Om jag skär ett snitt i ryggen på mig själv
och drar av skinnet, kommer det att finnas en robot under?

Jag sväljer en ekorresvans och håren sticker mig i magen
som rosens taggar under en tiggares fötter.

Tidens avkomma hänger som en vindruvsklase i trädet,
de roppar, ät mig, stycka mig, stoppa mig i din mun

jag sliter i en pojkes hår, hela skalpen lossnar.
jag planterar den i en kruka
och regnskogen föds.

Min klippta nagel faller ner i moderns sköte
och min broder föds.




Fri vers av magnus81
Läst 277 gånger
Publicerad 2015-05-05 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnus81
magnus81