Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

when our eyes meet

I LOVE When we lie in bed, looking into eachothers eyes
and you look at me in that loving special way.

Thats what i want, for ever and ever.....
and the feeling i get, I dont ever want it to pass!!!!!!!




Fri vers (Fri form) av magnus81
Läst 220 gånger
Publicerad 2015-07-06 12:08



Bookmark and Share


  magnus81
ok tack för tipset! :)
2015-07-06

    ej medlem längre
Du skall skriva som du gör så om du skriver en dikt om kärlek så börja med love you
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

magnus81
magnus81