Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skammens broder

Jag är bjuden som gäst, hos skammens broder.
Kaffet är bittert men skadeglädjen är söt.
Han hånler åt min skärande sorg som lämnar
ett avtryck av Grand Canyon i mitt inre.
Sorgsen, skamfull och ångestfylld.
Sårad än en gång, men vad gör det i ett led av hundra??

Jag krymper på nytt, åter på knä, bugandes åt min egen idioti.
Kan jag någonsin bli kvitt från denna sjukdom som jag bär på i mitt inre?
Sorgefeber.
Jag är en äcklig, oönskvärd mörk siluett till figur.
präglad av den följande skuggan. Alltid hamnar jag i dess fotspår
aldrig före.
Genom tid och rum.
Tid och rum? det upphör. jag förblir.
ett tomrum utan början och slut. det är mitt hjärtas vägbeskrivning.
förlåt mig viskar jag i min ensamhet. FÖRLÅT MIG! skriker jag ut
ett eko som kommer att ringa i tusen år, svarar mig i vågor...
förl, förl, förlåt mi, mi mi, mig mig.




Fri vers (Fri form) av magnus81
Läst 233 gånger
Publicerad 2015-07-22 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnus81
magnus81