Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

En värme sprider sig
Letar sig långsamt
Fram
In i min själs
Allra innersta skrymsle

Låter den fylla mig
Likt solen
Smeker en klippa
Vid havets rand
Jagar bort kylan

Vintern är till ända
Den sista kylan
Biter sig förtvivlat fast
Låt värmen fylla
Varenda fiber

Låt värmen
Sprida sig
Skapa glädje
Välbehag
Lycka

Äntligen, äntligen




Fri vers av Claes Torstensson
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-06 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes Torstensson