Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(damma, utan -r


Livet, fast på annat sätt





















min bror har alltid


haft det svårt i livet,




mest för att han inte är min bror





ingen vet vem han är,




fastän han kommer från ETIOPIEN






en dag hade morsan inga naglar




nån jävel


från SOCCEN


hade snott dem


alltså inte så där helt






farsan kommer och går




han är jävligt feg men skitsnygg




säger kvartespolisen som om hon


den där jävla byrackan


vet något om verkligheten




fastän jag har inte fått någon


diagnås


än och vet ifan om jag vill ha nån





faktiskt var det jag som tände på snutbilen


i söndags för jag har svår få ståkuk


så kollade om det hjälpte




i Sverige är alla vikktiga




fattar alltså inte varför bara



vissa har jobb




själv är jag lat som fan


och vill ha pengar utan jobb




fast jobbade jag hos KUNGEN


skulle jag få uniform


som IS, dom har uniform





nu jävlar



bankar nån



på dörrn





hopas det inte är snuten




Prosa (Kortnovell) av KYREUS of Sweden
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-06 18:12



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag tycker om den här texten. Den väcker tankar.
2015-05-08

  Mats Edin VIP
Skön text
2015-05-07

    Lena Söderkvist VIP
En hemsk verklighet som en del tvingas leva i. Tycker att du får med det.
2015-05-06

  Ingrid Trolle
En en gripande väl
beskriven hemsk
verklighet som
på pågår hela tiden
och som "vi andra''
förfasar oss över

2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden