Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Den ljusa tiden kommer

 

 

 

 

Gryningen mumlar sig något i sin djupa sömn

men väsenet är vaket

meningar gömmer sig under filten

i en evig kamp mellan drömmen och verkligheten

tiden, en patetisk domare

dikten, ett märkligt konstverk

en njutning för alla sinnen

nu stormar våren in med sina rosiga kinder

bokstäver hoppar omkring i den blommiga ängen

väntar på att bli plockas

sent på kvällen eller vid midnatt

allt är dukat för din egen serenad

sakta beskådar vi den gyllene honungen från himlen

som lagd sig förföriskt och galant

på vintersåren

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 215 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-07 11:21



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vackert !
2015-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Såå härligt...underbar dikt...
2015-05-12

  Järnkatten
Mycket fint, borde vara bland Utvalda texter...
2015-05-09

    ej medlem längre
Att läsa denna, 'är en njutning för alla sinnen', så fint.
2015-05-08

  Sommarina VIP
Vackert om våren!!
2015-05-08

  Lars Hedlin
Vackert och berörande varmt i själens djup!
2015-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Vårlig vacker dikt med fin plockade ord!
2015-05-07

    Dan Myrbeck
Vacker - passar som tävlingsbidrag!
2015-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
underbar poesi!
2015-05-07

  M M Mannheim VIP
Kan det finnas en bättre inspirationskälla än det.
2015-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Du har plockat bokstäver och skrivet en fin text!
2015-05-07

    ej medlem längre
Dina ord kommer med ljus och värme till oss.
2015-05-07

  KYREUS of Sweden
Underskönt!
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One