Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gws.-


Gws. Söderbesök.

SöderBesök
Mitt Hjärta bankar för söder I Stockholm.
Inget har förstört oskulden.
Jag njuter av att vara där
Hon går fortfarande där
Jag känner mig tjock
Kinderna och magen hänger
Lugnets oskulds flyt Visar sig.
Dom ska ingenstans.
Starka söder är starkt som en ekstam.
Promenad över Söder ser jag henne
Inget är nervöst
Pubar står kvar
Och flickorna som det finns tid att prata med
Om du känner kärlek
Du behöver bara ha hopp och
Något att prata Och skratta om
I dig, Men ordet Oskuld vill jag inte
Nämna till folket på söder..




Fri vers (Fri form) av Gws
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-07 11:07



Bookmark and Share


    Gws
fin dikt Gws
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Gws