Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Ordblind

Jag ser
dina läppar
viska

det viktiga
ordet

forma 
omsorgsfullt

det avgörande
ordet

jag ser
på avstånd
det ord
på dina
läppar

som håller
universum
samman

hur du
viskar
angeläget
i en evighet

men jag
varken hör
eller ser
eller förstår

vilket ord
du avser




Fri vers av Petter Wingren
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-07 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren