Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


omringad


den rå blonda kvinnan kliver in
bryter lag igen
och faller sen som luft
så fördömd
hon är så överspelad på denna våg
säljer sen sin själ
och ensam nog
omringad i smuts




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antebb
Läst 207 gånger
Publicerad 2015-05-08 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antebb