Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


en röst hörd

vad fan är det som sker här
jag vill bara få min röst hörd mer där
tomma blickar och annat skitsnack
och djungel trumman går till attack
MTV har blivit så lam
så mainstream
när Natalie Portman uttalade sig med att hon fick röster som din bäste feministisk hjälte
så tamt
det går liksom inte att trotsa normen
droppa old skit nu
ni kan inte stoppa eliten
det här är rader
välskrivna från en gudomlig penna
jobbar stenhårt med rim lyriken
och sågar dom hårda
vi bara
överraskade både scenen och blixtarna från kamerorna
du känner mig väl
det här är stilen du gillar
jag behöver inte kopiera
det når ändå ut till media
jag behöver inte hämta
det bli ändå levererat
jag har varit på den andra sidan muren
ge min låt en chans och lyssna du kommer älska
till och med dom andra
bli mikrofon kåta av det dom har lyssnat
hata mig om ni vill
kommer aldrig kunna styra er
roa dig med han om du vill
håll käften
otrohet hamnar i fyra vägg




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antebb
Läst 168 gånger
Publicerad 2015-05-09 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antebb