Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


livlina


jag borde att börja med
att skynda och skydda
med den ängel man har
och sen rymma och försöka föröka oss
långt bort så att ingen kan besöka oss
vi kan spendera en tid tillsammans på en ö som är lång
finns så jävla många saker som jag vill göra
vi kan dra nu på fredag
och vara där på lördag
kanske fly till Rom eller Paris en helg
nåt romantiskt och endast bara vi ikväll
eller ännu längre bort
typ Kina eller Japan
eller sikta mot Sydamerika
typ Peru va
dra någonstans så vi kan vara dom vi ville bli
ser djupt in i dina ögon
hålla handen
känna dina fingrar
känns det rätt för oss båda
slår vi till och köper ringar
snälla Jesus ge mig en livlina





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antebb
Läst 234 gånger
Publicerad 2015-05-15 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antebb