Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


spökskrivaren

min mikrofonstativ är redo
behöver minst en vecka
för en rejäl träning
mina texter är redan förskrivna på
papper för länge sedan
jag kallas för spökskrivaren
jag är tidlös
men under ytan
ser jag fienderna förbereda för hämnden
dom är avundsjuka vill kunna nå ut till publiken
och bli omtyckta
men det gå inte med det innehållet
som ni använder i eran texter
om våld hat mot kvinnor och förtryck
medans jag
använder positiva verklighetsförankrade rader utvecklar och slänger med orden
och låter fantasin flöda när jag har kontroll över pennan och suddet
på bordet
men håller just nu på att glömma bort den viktigaste delen
med det jag skrev ner
med ondskefull kraft
som beskrev vår värld
dom onda öppnar sina munnar som exempelvis dig
men inget av dina ord kan verkligen beröra
eller bemästra min förmåga
ditt rätta jag visade du nu
när du framförde det på scen
som en sten sjönk du snabbare till botten
än en död fisk




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antebb
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antebb