Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Varje sorg har sin smak
så säg inte att din sorg
väger mer än min
för hjärtat fattar inte
vilken sorg det är utan den
kallas bara sorg!




Fri vers av L97
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-08 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L97
L97