Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var sista gången

När fastna blicken förklarar
denna är sista gången
och slutet på vägen
fastän vill jag se dig igen
hoppar sorgen runt
där orden känns tunga
och ville ej åka ut
samtidigt när kroppen
vände sig bakåt
fastnar en känsla kvar
även efter flera år
slår hjärtat till
när denna studen minnas
som om allt hände precis då.




Fri vers (Fri form) av L97
Läst 712 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-14 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L97
L97