Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sjön

Jag ser hur stjärnorna strålar
och hur fiskarna tystnar
där vid sjön när jag satt i timmar
vattenvågorna åker långt
med sommar vinden
som är så fräscht och gott
den blåa himlen påminner
mig om de talande ögonen
som människan från den
andra delen av världen har..




Fri vers av L97
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-10 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L97
L97