Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

Regndroppar
sitter på rad.
Pryder trädens grenar
som vackra pärlhalsband.
När solen kommer fram
skimrar de som diamanter.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-08 19:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker naturlyrik...
2015-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker bild du målar med dina ord!
2015-05-11

  louisegirl
Åh så fint
2015-05-08

  ULJO
Regn är både vackert och nyttigt och din dikt är mycket fin
2015-05-08

    ej medlem längre
Dina ord skimrar...så vackert som bara du kan skriva.
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP